Uw metalen onderdelen,
onze grootste passie

Dankzij onze vooruitstrevende technieken en technologieën kunnen we aan zowat elke vraag beantwoorden.
Punch metals metalen onderdelen
Punch metals2

Al meer dan 50 jaar producent van metalen onderdelen

Met meer dan een halve eeuw ervaring op de teller, zijn we een belangrijke referentie in de sector van de metaalverwerking. We zijn actief als toeleverancier voor de truck, automobiel- en algemene industrie en HVAC. Met Punch Metals produceren we metalen onderdelen en gaan we zowel eenvoudige als complexe projecten aan. Dankzij onze vooruitstrevende technieken en technologieën kunnen we aan zowat elke vraag beantwoorden.

Producten & services

Onze werknemers, de drijvende kracht achter Punch Metals

Om onderdelen op maat te maken, werken we samen met een team van meer dan 130 mensen. Zij zijn de spil van ons bedrijf en stuk voor stuk onmisbare schakels in onze processen. Om onze medewerkers betrokken en enthousiast te houden, begeleiden we hen gedurende de volledige loopbaan om het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we o.a. door jobcoaching, opleidingen en loopbaangesprekken. Zo krijgt iedereen de kans om te groeien in zijn job en extra Punch te geven aan zijn eigen loopbaan!

Op zoek naar PUNCH in uw carrière?

130

toegewijde medewerkers

10000

onderdelen gemaakt

63

tevreden klanten

1000

gecombineerde ervaring

72

zware kwaliteitsmachines

0

met trots
Punch metals4

Uw product realiseren
we samen

Onze vakmensen realiseren producten in nauwe samenwerking met u, als klant. Van conceptontwikkeling, tot de productie en het testen van de onderdelen. We betrekken u bij het volledige proces. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Wij zorgen dat uw onderdelen op het juiste moment en op de juiste plaats geleverd worden en ontzorgen u zo van a tot z.
Punch metals1

Elke schakel in ons proces is belangrijk

Punch Metals is een toonaangevende speler in de metaalverwerkingsindustrie. We zijn op zoek naar talenten die zich bij ons team willen voegen en samen met ons het verschil willen maken.

Ben jij gepassioneerd door metaalbewerking en gedreven om uitmuntendheid te leveren? Dan ben jij degene die we zoeken! We bieden een uitdagende en familiale werkomgeving waarin je je vaardigheden en talenten kunt ontwikkelen.

Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van ons team!

Bart

Na +18 jaar werk ik hier nog steeds met veel plezier. Het familiale is zeer belangrijk. Er hangt een positieve sfeer en ze investeren in automatisatie en innovatie.

Bratt

Er is een goede en collegiale sfeer. Je kan bij iedereen terecht, van arbeider tot de leidinggevenden en krijgt hier alle kansen als je ambitie toont.

Erol

In 2004 ben ik begonnen als arbeider en nu ben ik robot operator. Ze zagen mijn capaciteiten. Ik ben fier op mijn werk en dat we voor DAF en Volvo werken. Ik kom elke dag met plezier!

Vacatures

Staat er geen openstaande vacature voor jouw expertise? Voel je vrij om je spontaan voor te stellen. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven medewerkers.